Menukaart Al onze gerechten kunnen 1 van de 14 allergenen bevatten. Heeft u een allergie meld het ons. VOOR TAKE AWAY MENU GERECHTEN DRUK RECHTS OP + BORRELBOX Gerookte zalm, gerookte paling, Hollandse garnalen, aangezette tonij pata negra duroc ham. Minimaal voor 2 personen p.p. 22,50 1 liter rijk gevulde vissoep met zuurdesembrood en rouille 12,50 1 liter witlofsoep met gerookte paling 10,75 1 Liter kreeftensoep met kreeft 19,25 VOORGERECHTEN AANGEZETTE TONIJJN MET WASABI, SOJA, INGELEGDE GEMBER ,WAKAME, SESAMKLETSKOP 17,50 BLACK ANGUS CARPACCIO MET PESTOCREME, PIJNBOOMPITTEN, SPEKJES, KAPPERTJES EN GRANA PADANO 10,50 BLACK ANGUS CARPACCIO XXL 18,50 KREEFTEN, HOLLANDSE GARNALEN TAARTJE, APPEL EN VANILLEGREME 17,50 HOOFGERECHTEN WORD GESERVEERD MET ZEEKRAAL, WORTELTJES EN GEBAKKEN AARDAPPELEN LAUW WARME KREEFT HELE 700 GRAM OF HALVE KREEFT GRAAG 1 DAG VAN TEVOREN BESTELLEN DAGPRIS GEPOCHEERDE TARBOT MET ZEEVRUCHTEN EN SAFFRAANSAUS 23,00 GEBAKKEN WILDE ZEEBAARS, ZOETE AARDAP CREME EN GEKARAMELISEERDE RODE UI COMOPTE 23,00 GEBAKKEN KABELJAUW MET WILDE GAMBA'S, ZOETE AARDAPPEL CREME EN CODIUM 23,00 ZARZUELA: RIJKE GEVULDE SPAANSE VISSTOOFPOT EN WILDE RIJST 19,75 GEBAKKEN ZALMLENDE MET CRUMBLE VAN CHORIZO EN ZOETE AARDAPPELCREME 18,50 GEBAKKEN GRIETFILET MET WILDE SPINAZIE, BUNDELZWAMMENTJES EN PECORINOKAAS 23,00 STOOFPOTJE VAN IERS RUNDDERSUKADE OP GROOTMOEDERSWIJZE 18,25 KINDERMENU KROKET OF FRIKANDEL , FRITES EN APPELMOES 5,00 XXL SCAMI'SCHOTEL: DIVERSE SOORTEN SCAMPI'S MET WILDE RIJST EN SAUSJES P.P.22,50 DESSERT KAASPLANKJE MET KLETSENBROOD EN VIJGENCOMPOTE 10,50 CHEESECAKE MET FRAMBOZEN EN CREMEUX EXOTISCH 7,50 IRISH KOFFIE PARFAIT MET CREMEUX KARAMEL 7,50 Voorgerechten Verse coquilles Verse coquilles gekruid, safraansaus en Hollandse garnalen 19,75 Taartje hollandse garnalen 16,00 Gerookte paling uit eigen rokerij met komkommer en mierikswortelsaus 17,50 Kreeftentaartje met Hollandse garnalen, appel creme van mayonaise 20,75 In knoflook gebakken scampi's met een pittige mangosaus 15,50 Pata nergra duroc Gedroogde ham van het iberico varken met olijfjes en hoijblanca olie 17,75 Proeverij van voorgerechten diverse items van voorgerechten 20,75 Scampies op spaanse wijze 19,50 Black Angus Carpaccio met pestocreme,kappertjes, spekjes en grana padano kaas 14,75 Guillardo Oesters de rolls roys onder de oesters 4,25 per stuk Huisgerookte Zalm Huis gerookte Zalm met dillelimoenmayonaise, kappertjes en sjalotjes 16,50 Kingkrab met groene asperges, basilicummayonaise en haringkaviaar 24,75 Tonijn sashimi ligt aangezet Tonijn sashimi ligt aan gezet sesam 23,50 Trio van gerookte zalm, gerookte palig en Hollandse garnalen 16,50 Tonijn sashimi met ingelegde gember, wakame en kletskoppen 23,50 SOEP Rijk gevulde Noordezee vissoep 12,50 Kreeftensoep met cognac 16,75 Heldere ossenstaartsoep met madeira 7,75 Franse uiensoep 7,50 Aspergesoep met gerookte zaim 9,50 Salade's Scampi salade voorgerecht of hoofdgerecht Scampi's met gemengde sla, bosui, bloedsinaasappel en dressing 15,50 24,50 Caesar salade voorgerecht of hoofdgerecht Gemengde sla, ansjovis, ei, parmazaanse kaas en croutons 11,25 19,00 Salade van zalm, hollandse garnaaltjes en groene asperges voorgerecht of hoofdgerecht 16,50 24,50 Hoofdgerecht vis Trilogie van gebakken vis Gebakken Griet, gebakken kabeljauw met appeltijm dressing en gebakken wilde zeebaars met gekonfijte uitjes 28,50 Gebakken wilde zeebaars met zoete aardappelpuree en gekarameliseerde rode ui 29,50 3 krokante gebakken sliptongetjes 24,00 Gepocheerde tongfilet met muscatdruiven, Hollandsegarnalen en witte wijnsuas 28,50 2 gebakken zeetongen in roomboter gebakken 32,50 Portie gebakken stellendamse garnalen Voor bij de gebakken tong 8,50 Portie vers gebakken fruit Voor bij de gebakken tong 6,50 Gegrilde tonijn met rode wijnsaus ong. 250gram 29,50 Wilde gamba's met knoflookmayonaise 26,50 Gepocheerde tarbotfilet met zeevruchten en safraansaus 29,50 Gebakken kabeljauw met puree van bloemkool en tete de moine kaas 26,25 Gebakken zalmlende met crumble van chorizo en zoete aardappelpuree 25,50 Gestoofde paling in botersaus 27,50 Paling in het groen met spinazie en kruiden 28,50 Gekookte mosselen Met biologische zuurdesembrood en kruidenboter of frites, sausjes en zeekraal indien voorradig 23.50 gebakken zeetong gebakken zeetong ong. 500 a 600 gram dagprijs gepocheerde kabeljauw met Hollandse garnalen en hollandaisesaus 26,50 Oosterschelde kreeft Oosterschelde kreeft Dagprijs Gebakken paling 29,00 Gebakken Griet Gebakken griet, spinazie en pecorino kaas en bundelzwammen 29,50 Hoofdgerecht vlees Tournedos naturel 27,50 Tournedos rossini met ganzenlever en rode wijnsaus 32,50 Tournedos gebakken champignons met gebakken champignons en shiitake 30,50 Black angus carpaccio met al nero di seppia, pesto en parmazaan 19,75 Stoofpotje van iers runder sukade op grootmoeders wijze 24,75 Varkensfilet van het Iberico varken met Pedro Ximenezsaus 24,50 Kindermenu's Hollandse garnalencocktailtje 8,50 Tomatensoepje 3,75 GebakkenSliptongetje met frites, appelmoes en mayonaise 8,50 Frikandel of Kroket 7,25 Dessert vanilleijs met slagroom en een verrassing 4,50 Dessert Kaatmossel Vanille ijs met advocaat, chocoladesaus en slagroom 8,00 Lekker likeurtje voor bij de koffie 4,50 Koffie met een puntje koffielikeur en slagroom 5,75 Espresso 2,90 met snoeperijen 4,90 Cappuccino met snoeperijen 3,00 met snoeperijen 5,00 Koffie 2,85 met snoeperijen 4,85 Witte chocolade parfait Witte chocoladeparfait, bosvruchtensorbetijs, roodfuit en puntje prosecco 10,00 Trio van vruchtencoulli's Met 3 soorten vruchtencoulli, vanilleijs en slagroom 10,00 Creme brulee Een trio van creme brulee, koffielikeur met slagroom en creme bruleeijs 9,50 Soep van witte chocolade Soepje van witte chocolade met frambozensorbetijs en rood fruit 9,50 Walnootdessert Roomijs met walnoten, esdoornsiroop, kletskoppen en slagroom 8,50 Boerenjongens dessert Roomijs met rumrozijnen van Gerard en slagroom 9,00 Kaasplankje Vijf verschillende kazen uit buiten en binnen land en kletsenbrood 13,00 Valentijnavond valentijnavond Opvalentijnavond serveren wij een 4 gangenmenu met een glas prosecco van het huis 45,00 Stokvis Stokvis Wij reserveren stokvis alleen op reservering. Hiervoor minimaal 4 dagen van tevoren reserveren onder vermelding van stokvis Dagprijs Menukaart Reserveren Hier kunt u reserveren: Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld. Visrestaurant Hameeteman Aantal personen * Aantal personen (Maximaal 30) * 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Datum * Tijd * Uw gegevens Datum Naam * Telefoonnummer * E-mail * Er is iets misgegaan tijdens het versturen van de e-mail, probeer het nog eens of neem contact met ons op. Er is iets misgegaan tijdens het versturen van de e-mail, probeer het nog eens of neem contact met ons op. Versturen